ginseng coreean potenta

Care este cel mai bun ginseng pentru potență?

Cu armă naturală împotriva disfuncției erectile

Apariția disfuncției erectile în viața majorității bărbaților este o experiență traumatizantă, o încercare aspră atât din punct de vedere fizic, cât și sufletește. Mulți nici nu s-ar gândi, că în cele mai multe cazuri la baza disfuncției erectile nu se află o problemă de origine organică.

ginseng potenta

Disfuncția deseori este de origine sufletească, și este cauzată de stresul cotidian, sau de problemele relației de cuplu.

Ginsengul negru, care mărește în mod natural virilitatea, scăpându-te de neplăcerile cauzate de disfuncția erectilă, te ajută să ai din nou performanța maximă în pat, fără tratament medicamentos, și fără efecte secundare. Da, așa funcționează gardianul bărbăției!

Disfuncția erectilă nu survine doar la vârstnici

Disfuncția erectilă este o problemă generală, de care mii de bărbați se tem, peste tot în lume, începând din tinerețe. Mulți cred însă, că scăderea performanței sexuale apare doar la o vârstă înaintată, și este cauzată mai ales de probleme de origine organică, pentru care înainte de o anumită vârstă este inutil să ne facem griji.

Majoritatea oamenilor, când aud termenul disfuncție erectilă, automat îl asociază cu disfuncția erectilă totală, deci cu impotența. Însă aceasta este o concepție greșită, deoarece impotența totală poate fi considerată de fapt doar stadiul final al disfuncției.

Problemele erectile din păcate nu fac excepții, iau destule victime și printre cei care încă au mult până la împlinirea vârstei de 60 de ani, iar cauzele sunt atât probleme fizice, cât și sufletești.

Ce înseamnă mai exact disfuncția erectilă?

Conform literaturii de specialitate, disfuncția erectilă este acea stare, în care erecția penisului, în ciuda dorinței sexuale, nu este suficientă pentru efectuarea actului sexual, sau gradul și durata erecției nu sunt satisfăcătoare.

 Din păcate problema poate fi numită generală, și poate să apară deja la vârsta

impotenta

de 20-40 de ani, iar la dezvoltarea acestei stări, pe lângă procesele biologice, poate contribui și modul de viață nesănătos sau stresul cotidian.

Apariția disfuncției erectile de origine organică bineînțeles este caracteristică într-adevăr după împlinirea vârstei de 60 de ani, ceea ce nu înseamnă însă, că la o vârstă mai tănârâ nu poate să apară o formă a acestei disfuncții, care se prezintă doar în anumite perioade sau situații de viață. Acesta este suficient pentru a cauza probleme serioase în cadrul unei relații sănătoase, fiindcă lipsa capacității de performanță sexuală afectează ambele părți.

Tocmai pentru aceasta, în loc de a ne panica, merită să recunoaștem cât mai devreme rădăcina problemei, și să căutăm o soluție eficientă pentru rezolvarea disfuncției erectile.

Principalele cauze ale disfuncției erectile

  • Disfunctii sexuale psihogene

În tinerețe principalele cauze ale disfuncțiilor legate de virilitate sunt tulburările de origine sufletească. Stresul permanent, anxietatea, problemele relației de cuplu generate de goana vieții cotidiene, respectiv presiunea performanței sunt acele probleme, care prin starea psihică actuală pot avea un efect negativ asupra performanței sexuale, astfel imaginea bărbăției, pe care ni l-am format, este știrbită.

În cazul unei relații durabile, echilibrate, aceste probleme în majoritatea cazurilor se rezolvă, însă din când în când pot reveni, stricând orele petrecute cu partenerul/partenera și actul sexual fericit.

  • Boli, probleme de origine organică

Disfuncția erectilă, respectiv impotența totală poate fi cauzată și de boli grave cardiovasculare sau ale prostatei. Acestea în general sunt caracteristice generației mai vârstnice, însă datorită modului de viață nesănătos, alimentelor cu multă grăsime și fumatului încep să-și facă efectul negativ deja și la tineri.

Mai mult decât atât, disfuncția erectilă poate să apară și ca efect secundar al anumitor medicamente, de exemplu al antihipertensivelor.

Puțini oameni știu însă, că în zilele noastre disfuncția erectilă nu numai că poate fi tratată în mod eficient, ci există și metode, care ne ajută să prevenim apariția acestei probleme, indiferent dacă este de origine sufletească sau fizică.

Nu este nici substanță miraculoasă, nici pacebo

Mulți oameni au rezerve față de produsele fabricate din materii prime naturale. Principala cauză a acestei rezerve este, că bănuiesc o simplă escrocherie. Această bănuială nu este lipsită de temei, deoarece în ultimii ani s-au înmulțit firmele, care vând produse false, cu eticheta „bio”, „homeopatic” și alte denumiri care sugerează un efect terapeutic.

Este deci important să fim precauți, și merită să știm, că miracole într-adevăr nu există. Aceasta însă de loc nu înseamnă, că un produs fabricat din materii prime naturale nu poate fi eficient pentru rezolvarea unei probleme. Ba din contră!

ginseng rosu potenta

Multe persoane interpretează greșit efectul ginsengului de mărire a virilității. Ele văd ginsengul de parcă ar fi o substanță miraculoasă, care de pe o zi pe alta surmontează problemele de erecție, și le rezolvă. Este important însă de știut, că extractul de ginseng nu este Viagra, nu este o substanță, care are efect imediat chiar și în lipsa dorinței sexuale, și care să amăgească utilizatorul cu o soluție rapidă, instantanee.

Ginsengul își exercită efectul pe termen lung, funcționarea lui bazându-se pe creșterea dorinței sexuale și reducerea stresului înainte de actul sexual. Căci dorința plăcerii sexuale nu este deloc un lucru constant în viața noastră. Sunt perioade, când este mai puternică, altele, când este mai slabă, și în anumite cazuri se poate întâmpla să lipsească total, chiar dacă am avea foarte multă nevoie de ea.

Este important de știut, că ginsengul în sine nu este capabil să trezească dorința sexuală a unei persoane, și nici nu are această menire. Ajută însă la satisfacerea și intensificarea stimulilor sănătoși, astfel având o influență pozitivă și asupra performanței sexuale. Așa poate fi eficient gardianul bărbăției.

Trebuie deci să accentuăm faptul, că extractul de ginseng negru nu este un fel de substanță miraculoasă. Nu face miracole dintr-un moment în altul, pur și simplu duce la îndeplinire realitatea.

Ne ajută să ne relaxăm, să ne putem concentra asupra dorințelor noastre, și astfel să se poată desăvârși potența existentă în noi.

Însă, înainte să credem ceva greșit, merită clarificat: nu este vorba de nici un fel de efect pacebo.

Extractele din rădăcină de ginseng fortifică sistemul imunitar într-un mod științific dovedit, și pe lângă starea fizică, contribuie și la călirea sănătății mentale. Printre altele cu ajutorul unor substanțe active, care nu se găsesc în nici o altă plantă medicinală.

Substanța activă „secretă” - ginseng beneficii sexuale

Ginsengul negru mărește în mod natural virilitatea, este deosebit de eficient în

ginseng potenta

amplificarea dorinței și a performanței sexuale. Contribuie la aceasta prin stimularea circulației sanguine și a producerii testosteronului, care în principal se datorează ginsenozidelor Rg3.

Ginsenozidul Rg3 este un afrodiziac natural cu un efect benefic asupra libidoului și erecției. Stimulează producerea testosteronului, ameliorează circulația sanguină, și prin sistemul vascular stimulează metabolismul oxidului de azot. Pe de asupra împiedică în mod eficient degenerarea neuronilor din nervii dorsali, și are efect antioxidant în „corpul cavernos”.

Astfel contribuie nu numai la satisfacerea dorinței sexuale, ci și la o erecție mai puternică. Îmbunătățirea preluării de oxigen în sânge crește puterea și posibilitatea păstrării în timp a erecției, și are un efect pozitiv asupra condiției fizice.

Substanța activă Rg3 se găsește într-o concentrație de trei ori mai mare în ginsengul negru decât în fratele său roșu, iar efectele sale fiziologice pozitive au fost dovedite de numeroase studii clinice.

O soluție 100% naturală și fără alergii

În concluzie putem spune, că extractul de ginseng negru oferă o rezolvare eficientă a majorității problemelor care pot avea legătură cu apariția disfuncției erectile. Deși produsul nu trezește dorința sexuală a omului, totuși intensifică pasiunea sănătoasă, deja existentă. Iar efectul său benefic asupra circulației sanguine îmbunătățește și starea fizică.

Conform rezultatelor studiate de cercetători, efectele sale sunt pozitive atât asupra sistemului nostru cardiovascular, cât și asupra sistemului nervos, astfel ginsengul negru contribuie nu numai fizic, dar și pe cale mentală la mărirea performanței sexuale.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale sale este, că, în contrast cu medicamentele și alte „substanțe miraculoase” pe bază de plante, nu are nici un fel de efect secundar. Ajută la obținerea unei performanțe sexuale normale pe cale complet naturală, și nu provoacă nici reacții alergice ale organismului uman.

Utilizarea lui este recomandată mai ales pe lângă un mod de viață liniștit și un regim alimentar sănătos, deoarece astfel putem fi siguri, că este 100% capabil de a trezi animalul sălbatic care zace adânc ascuns în corpul nostru.

Vreau să comand produsul natural de mărire a virilității, clic aici!

Extract de ginseng negru premium 50g