Cum se prepară extractele de ginseng premium și alte produse?

Extractele de Ginseng Coreean Premium și produsele cu Ginseng sunt speciale datorită modului de cultivare, tratare și tehnologiei de fabricație a ginsengului.

 Să le luăm pe rând!

Cultivare pe câmpurile de ginseng

GMP

Ginsengul este cultivat în Coreea de Sud, printr-o cooperativă compusă din 10 ferme coreene.

Calitatea produselor este garantată de: 

  • auditul calității reînnoit anual
  • recomandarea programului coreean GMP, respectarea strictă a normelor

Programul coreean GMP reglementează  producția agricolă, și asigură monitorizarea produsului. Acesta garantează restricția strictă a folosirii pesticidelor (substanțe pentru distrugerea insectelor și bacteriilor) și a îngrășămintelor chimice, precum și calitatea plantelor.

A prémium ginseng termesztése Koreában

Produsele ginseng coreean premium trec proba timpului, întrucât plantele recoltate pot fi exclusiv exemplare de 6 ani. Recoltarea are loc toamna. Ginseng de calitate excepțională poate fi recoltat doar odată în opt ani. În cei doi ani intercalați solul este lăsat în repaus, care în cazul terenurilor agrare respective înseamnă de obicei cultivarea orezului. Calitatea superioară este în mod firesc mai scumpă.

În linia de producţie unul din produsele de cea mai bună calitate din Coreea de Sud – așa se prepară extractele de ginseng

Să vedem, cum se face din planta ginseng – în condițiile cerințelor de calitate superioară – extract de mare puritate!

După recoltare rădăcina de ginseng este supusă următoarelor procedee:

  • spălare
  • uscare
  • tratare cu aburi

Procedeul de fabricație face posibilă modificarea și optimizarea compoziției ginsengului. Ca să obținem ginseng roșu(extract de Ginseng Coreean Roșu Premium, clic aici!), este suficientă o singură tratare cu aburi, însă obținerea celui negru necesită nouă astfel de tratamente. Astfel extractul de ginseng negru conține ginsenozide în cantitate mult mai mare. (Extract de Ginseng Coreean Negru Premium, clic aici!) Iar ginsengul roșu GOLD este mândria Coreei, cu conținutul lui cel mai ridicat de substanțe active! (Extract de Ginseng Coreean Roșu Gold Premium, clic aici!)

A gyártási módszer lehetővé teszi a ginseng összetételének módosítását és optimalizálását. Ahhoz, hogy vörös ginsenget kapjunk, a növényt elég egyszer gőzölni, ahhoz pedig, hogy feketét, kilencszer.

https://youtu.be/C6VxMv-gqlU

Deoarece extractul de ginseng conține de 6-7 ori mai multă substanță activă decât varianta în formă de pulbere (în cazul prelucrării aceleași cantități de plante), ne-a fost clar, că am dori să preparăm extracte.

Doar cu titlu ilustrativ vă divulgăm cantitatea imensă de plante, care se prelucrează în fabricile noastre: pentru prepararea fiecărui kg de extract de Ginseng Coreean Premium este nevoie de 7 kg de rădăcină de ginseng de 6 ani.

De aceea exact de 6 ani, deoarece cu trecerea anilor se multiplică conținutul de substanțe active al plantei, la vârsta de 6 ani ajungând la o valoare optimă, la care deja poate fi întrebuințată eficient.

Pe diagrama de mai jos se poate vedea grosimea rădăcinii plantelor de 2 respectiv de 6 ani, care este proporțională cu conținutul de substanțe active.

Compararea cantității componentelor sănătoase ale plantei (saponine ginsenoside)

 

Funcționarea fabricii (Geumsan Dukwon Co., Ltd.) a fost autorizată de Autoritatea Coreeană de Supraveghere a Alimentelor și Medicamentelor (KFDA) și de Autoritatea Americană de Supraveghere a Alimentelor și Medicamentelor (FDA).

Pentru a putea garanta un extract de Ginseng Coreean Premium de cea mai bună calitate, fiecare dintre produsele noastre sunt verificate.

Păstrați-vă sănătatea, și întăriți-vă imunitatea consumând ginseng coreean!

 Vizionați produsele noastre! Clic aici!