Produsele noastre de Ginseng Coreean Premium sosesc direct din Coreea de Sud.

GMP

Produse de calitate deosebită, cu conținut de ginseng 100%. Pregătit conform bunelor practici de fabricație (GMP) și a înaltelor standarde de calitate din Coreea de Sud. Ginsengul coreean este regele tuturor soiurilor de ginseng, deoarece conține o scală mult mai variată a substanțelor active ca toate celelalte soiuri.

Sub egida tradiției de mii de ani, extractele de ginseng și alte produse din ginseng sunt administrate în mod curent multor milioane de oameni din Coreea. Ginsengul negru însă ne ajută în îmbunătățirea vieții noastre ca urmare a unor cercetări recente.

Acest produs încă nu s-a răspândit în Uniunea Europeană, motiv pentru care este o onoare deosebită pentru noi să avem ocazia de a Vă face cunoștință cu acesta.

Ginsengul roșu și negru este alegerea perfectă pentru creșterea performanței intelectuale, mai ales pentru îmbunătățirea memoriei și atenției.

Doriți un sistem imunitar mai puternic? Înarmați-văîmpotrivabolilor, și trăiți o viață mai lungă, mai sănătoasă cu ajutorul ginsengului coreean.

Nu are efecte secundare, și nu provoacă reacții alergice.

Deasemenea, îl recomandăm după o zi lungă și obositoare, deoarece, mulțumită efectului stimulator al acestuia, întărește inima. Ginsengul roșu îl recomandăm în primul rând pentru uz general, pentru întărirea sistemului imunitar, pentru îmbunătățirea condiției fizice și în cazul unui organism slăbit, iar Ginsengul negru îl recomandăm celor, care doresc să-și mărească îndeosebi performanța intelectuală sau sexuală, respectiv dacă se confruntă cu o problemă de sănătate de mai mult timp. Produsul nostru GOLD îl recomandăm celor care, după ginsengul roșu, caută un produs natural mai puternic pentru utilizare generală. Ginsengul nu acționează diferit în funcţie de sex, astfel, dacă aveți dubii la alegere, începeți cu cel roșu, după care treceți la folosirea celui roșu gold mai puternic, sau a ginsengului negru. În Europa nu suntem obișnuiți cu preparatele ginseng cu un conținut atât de ridicat de substanțe active, deci e important să fim prudenți.

 Ceai de ginseng este recomandat celor, cărora dintr-o oarecare cauză nu le place gustul puternic, pronunțat, în opinia unora nu prea plăcut al extractelor, le place mai mult să soarbă un ceai gustos cald ori răcit.

 Un pic de ginsengologie   

radacina de ginseng corean

Conform celor mai recente cercetări științifice, cele mai importante substanțe active ale ginsengului coreean sunt ginsenosidele.

Ginsengul cunoscut în Coreea sub denumirea de Panax Ginseng conține 32 feluri de saponine*, care îl face lider între soiurile de ginseng. Din acest fapt rezultă, că și ponderea componentelor cu efect terapeutic este mult mai mare.

Să comparăm soiurile de ginseng din punct de vedere al conținutului lor de saponine:

  •          Ginseng Coreean: 32    
  • Ginseng american: 14     
  • Sanchi: 15
  • Chikuseteu: 8

  *Saponinele: sunt niște substanțe tensioactive, compuse dintr-o moleculă hidrosolubilă și una nesolubilă în apă, deseori glicozidică, care în urma agitării formează spumă. Ajută dizolvarea în apă a uleiurilor liposolubile (efect emulgator).

 Studii clinice, dovezi științifice

 Compusul chimic Rh2 se găsește exclusiv în această plantă, ceea ce are un efect foarte bun asupra multor probleme serioase de sănătate.

 Compușii ei Rb și Rc, împreună cu celelalte substanțe active, influențează în mod pozitiv starea sistemului cardiovascular.

 Păstrați-vă sănătatea, și întăriți-vă imunitatea consumând din timp ginseng coreean!

 Vizionați produsele noastre!