Ginseng Negru Premium

Caracteristicile ginsengului de calitate

100% natural

În extracte veți putea găsi doar ginseng roșu, respectiv negru, nimic altceva.

Conținut foarte ridicat de substanțe active

Garantăm, că extractele se prepară din ginseng roșu și negru de 6 ani, ale căror conținut de substanțe activati este deosebit de ridicat.

Pentru 1 kg de extract de ginseng este nevoie de 7 kg de rădăcină de ginseng de 6 ani. Asta înseamnă, că 1 gram de extract corespunde unei cantități de 7 grame din varianta de pulbere de 6 ani. Deoarece numai rădăcina recoltată după vârsta de 6 ani asigură o concentrație adecvată a ginsenozidelor, noi folosim doar rădăcini de 6 ani. Suntem mândri de acest lucru, și în descrierea preparatelor noastre specificăm faptul, că rădăcina de ginseng folosită are 6 ani. 

Aveți grijă cu produsele de giseng cu conținut mic de substanțe active, la prepararea cărora de obicei se folosesc plante 1-2 ani, produse acționează doar prin efect de placebo.

Observați, cât de evidentă este deosebirea dintre o plantă de 6 ani, una de 4 ani, una de 2 ani, și una de 1 an.

De cultivare intensivă chinezească sau americană nici nu poate fi vorba. Noi am ales plante de 6 ani ca materie primă, deoarece vrem să Vă oferim ce este mai bun.

rădăcină de ginseng deExtract ginseng coreean 6 ani

De cultivare intensivă chinezească sau americană nici nu poate fi vorba. Noi am ales plante de 6 ani ca materie primă, deoarece vrem să Vă oferim ce este mai bun.

Calitate premium

GMP

Cultivarea, selecționarea, extracția se desfășoară în condiții strict verificate, cu respectarea cerințelor de calitate. Cultivarea este urmărită atent an de an, îmbunătățind-o neîncetat satisfăcând astfel standardele GMP (GMP KFDA / ISO 14001 / ISO 22000.).

 Calitatea premium și eficiența extractelor este dovedită de o serie de cercetări, certificate și studii de caz.

 Produsele le verificăm în mod curent: suntem atenți la vârsta ginsengului, la concentrația diferitelor substanțe active și la sănătatea plantelor. Ginsengul Coreean Premium corespunde perfect cerințelor înalte de calitate ale UE.

Calitatea produsului se manifestă și în prețul acestuia. Calitatea este garantată de conținutul deosebit de mare de substanțe activati: rădăcina de 6 ani are un conținut de substanțe active de 35 de ori mai mare decât una de 2 ani, și asta este doar varianta de pulbere!

Nu uitați: pentru 1 kg de extract de ginseng este nevoie de 7 kg de rădăcină de ginseng de 6 ani. Aceasta înseamnă, că 1 gram de extract corespunde unei cantități de 7 grame din varianta de pulbere de 6 ani.

Am experimentat dozarea adecvată

Conform studiilor clinice, pentru a experimenta efectele benefice ale ginsengului, din planta de 6 ani aveți nevoie de cel puțin 3 grame pe zi. Deci doza zilnică este 1 gram de extract peparat din 6-7 grame de plantă.

O plantă de 6 ani conține o cantitate mult mai mare de substanțe active:

Compararea cantității componentelor sănătoase ale plantei (saponine ginsenoside)

  

 

 Dacă cumpărați un produs cu conținut de ginseng, fiți atent la următoarele:

*Proveniența extractului de ginseng sau rădăcinii de ginseng?

Dacă pe produs nu este precizat locul de proveniență, fiți precaut!

*Ce vârstă are planta ginseng folosită?

Dacă nici această informație nu figurează pe cutie, puteți fi sigur(ă): calitatea este slabă.

*Este indicat conținutul substanțelor active de ginsenozide Rg1+Rb1+Rg3 pe gram de produs?

Dacă nu, considerați-o ca fiind o ofertă neserioasă.

*Cât costă produsul?

Dacă îl considerați a fi deosebit de ieftin, atunci conținutul de substanțe active este scăzut, deci nu prea puteți avea încredere în eficiența acestuia.

 În prospectul preparatelor, care există pe piață, de obicei greutatea produsului (de ex. a capsulei) este specificată în miligrame, ceea ce semnifică cantitatea pulberei de ginseng din capsulă. DAR! Nu este descris câtă substanță activati este în această pulbere de ginseng măcinat. Pe deasupra de obicei sunt făcute din ginseng tânăr, astfel absorbția și efectul este minim. Gândiți-vă la acest lucru înainte să le luați de pe raft!

Vizionați produsele noastre de calitate Premium, clic aici!

 REFERINȚE CLINICE:

Tao Liu,YiFeng Peng et al. MB. Ginsenosidul Rg3 ameliorează funcția erectilă în la subiecții cu diabet zaharat indus experimental prin administrare de streptozotocină. J. Sex. Med., 1. Mar. 2015; 12(3):611-20. Epub, 1. Dec. 2014

 **Abdel-Wahhab et al. Efectul farmacologic al extractului Panax ginseng cu ginsenozid standardizat Rg3 în comportamentul indivizilor de sex masculin tratați cu antagoniști dopaminergici. British Journal of Pharmaceutical Research; 5/16/2014, Vol. 4 Issue 10, p. 1228

 ***Yong-Sun Maeng et al. Ginsenozidul Rk1, un nou blocant al extravasiunii la nivelul endoteliului vascular care actioneaza prin remodelarea structurii actinei Publicat la data de: 22. iulie 2013

****Bao HY et al. Efectele de ameliorare a memoriei și neuroprotective ale ginsenozidelor excretate. Arch. Pharm. Res. 2005

Toate drepturile rezervate