Prețul livrării la domiciliu: 20-35 lei peste tot în România.

Livrarea este gratuita pentru comenzile de minim 840 de lei!

Durata estimată a livrării în România: 2-4 zile lucrătoare (în situații de excepție 5-6 zile lucrătoare).

Coletul va fi livrat la domiciliul Dumneavoastră de către angajații serviciului de curierat FAN Courier la adresa de livrare indicată, care poate fi locuința dumneavoastră, sau chiar locul de muncă, este posibilă și plata cu numerar sau cu cardul. Livrarea în zilele lucrătoare are loc între orele 8-17.

Important!Vă rugăm să verificați coletul la înmânare, și în cazul unei eventuale avarii să cereți întocmirea unui proces-verbal, și nu preluați coletul!

Dacă în cursul comenzii în rubrica Observații treceți informații legate de livrare (de ex. cereți să fiți sunat(ă) la telefon), pe acestea le transmitem Serviciului de curierat. Serviciul de curierat nu este angajatul firmei noastre, astfel este responsabil doar pentru înmânarea coletului, în alte probleme nu are dreptul să intervină.

În cazul în care coletul a fost deja predat Serviciului de curierat, nu mai avem posibilitatea de a modifica condițiile de livrare (de ex. modul de plată, ziua livrării și alte servicii legate de livrare).

Există posibilitatea de a prelua personal comanda la sediul nostru (Ungaria, 5100 Jászberény, str. Fáy András 30/a)  la o dată și oră stabilită în prealabil.

 

PLATĂ RAMBURS

În caz de comandă cu plată cash ramburs , valoarea comenzii o puteți achita curierului, care efectuează livrarea. În acest caz veți primi o chitanță, care confirmă atât preluarea coletului, cât și faptul plății.

PLATA CU CARD BANCAR PRIN SISTEMUL STRIPE

Puteți plăti convenabil cu cardul dvs. bancar prin sistemul Stripe.