Prețul livrării la domiciliu: 20-35 lei peste tot în România.

Livrarea este gratuita pentru comenzile de minim 840 de lei!

Durata estimată a livrării în România: 3-5 zile lucrătoare (în situații de excepție 6-7 zile lucrătoare).

Fan Courier

Coletul va fi livrat la domiciliul Dumneavoastră de către angajații serviciului de Curierat GLS/FAN COURIER la adresa de livrare indicată, care poate fi acasa sau chiar locul de munca, plata NUMAI cashPlata cu cardul nu este disponibilă. Livrarea în zilele lucrătoare are loc între orele 8-17.

Dacă în cursul comenzii în rubrica Observații treceți informații legate de livrare (de ex. cereți să fiți sunat(ă) la telefon), pe acestea le transmitem Serviciului de curierat. Serviciul de curierat nu este angajatul firmei noastre, astfel este responsabil doar pentru înmânarea coletului, în alte probleme nu are dreptul să intervină.

În cazul în care coletul a fost deja predat Serviciului de curierat, nu mai avem posibilitatea de a modifica condițiile de livrare (de ex. modul de plată, ziua livrării și alte servicii legate de livrare).
Există posibilitatea de a prelua personal comanda la sediul nostru (Ungaria, 5100 Jászberény, str. Fáy András 30/a)  la o dată și oră stabilită în prealabil.

 
METODE DE PLATA

1. PLATĂ RAMBURS

În caz de comandă cu plată cash ramburs , valoarea comenzii o puteți achita curierului, care efectuează livrarea. În acest caz veți primi o chitanță, care confirmă atât preluarea coletului, cât și faptul plății.

2. PLATA CU CARD BANCAR PRIN SISTEMUL STRIPE

Puteți plăti convenabil cu cardul dvs. bancar prin sistemul Stripe.

3. PLATA PRIN TRASNFER BANCAR

Dacă doriți să plătiți prin transfer bancar, vă rugăm să transferați suma totală a comenzii după cum urmează:

Numele companiei: Koreai Ginseng Kft.
Numele și adresa băncii: OTP Bank Nyrt., Ungaria, 1051 Budapest, Nádor u. 16.
Numarul contului bancar, IBAN: HU26117450352675657400000000
BIC (S.W.I.F.T.): OTPVHUHB

Vă rugăm să scrieți numărul de serie al comenzii în notificarea de transfer.

Procesarea comenzii începe după primirea transferului în contul nostru. De asemenea, puteți găsi informațiile necesare pentru transferul bancar în secțiunea de meniu Condiții de livrare și plată.

 

+40377102303 - Serviciul clienți