Care este cel mai bun ginseng ?

Ginsengul coreean roșu este soiul de ginseng tradițional cel mai cunoscut. Efectul benefic al acestuia asupra sănătății a fost dovedit de numeroase studii clinice. Îmbunătățește cirulația sanguină cerebrală, și stimulează perfomanța intelectuală. Fortifică protecția naturală și sistemul imunitar, ceea ce este importantă în orice perioadă, îndeosebi în perioada bolilor de iarnă. Stimulează viața sexuală prin faptul, că întărește erecția bărbaților, și crește libidoul la femei după menopauză. 

Cea mai importantă deosebire este în conținutul de substanță activă al extractelor de Ginseng! În timp ce Ginsengul negru și roșu conține 6-12 mg/g (dar min. 6 mg/g) de substanță activă, extractele GOLD conțin cel puțin 13 mg/g de substanță activă.

Cheia este cuvâtul „activă”, deoarece mulți oameni se gândesc imediat, că atunci în acestă capsulă sunt 200 mg de ginseng, deci, conform cifrelor, mult mai mult. Șiretlicul este, că cei care comercializează produsele ginseng menționează cantitatea prafului de ginseng din capsulă sau fiolă, și nu cantitatea de substanță activă, care se află în acestea! Aici țin să atrag atenția asupra faptului descris deja în mai multe locuri, privind vârsta ginsengului. Ginsengul trebuie să aibă cel puțin 4-6 ani, pentru formarea conținutului potrivit de substanță activă. Acest lucru trebuie verificat în totdeauna în descrierea produselor ginseng! Cu siguranță, pe cutie va fi menționată vârsta de 4-6 ani, iar prețul va reflecta acest fapt. În aceste extrase se află truda intensă a 6 ani grei.

Pentru uz general, în majoritatea cazurilor este arhisuficient și extractul de Ginseng Roșu, dar persoanelor care duc o viață foarte activă, intelectuală sau fizică, pentru manageri, celor expuși unui stres foarte mare, sportivilor sau celor care se confruntă cu probleme mai serioase, recomandăm extrasul de Ginseng Negru sau Ginseng Roșu Gold. Conform experienţelor noastre în privința extractelor mai puternice, oamenii au reacţii foarte diferite. Cei care au încercat ambele, fie revin la cel negru, fiind mai obişnuiţi cu el, alţii jură pe cel Gold. Extractul de Ginseng negru este unic pe lume, în asta constă particularitatea lui. 

Extractul de Ginseng Coreean Roșu Premium (clic aici) este un produs foarte concentrat, cu un conținut foarte bogat de substanțe active – min. 6-12 mg/g –, cele mai importante efecte fiind următoarele:

 • întărește sistemul imunitar
 • crește sau scade în mod natural tensiunea arterială (optimizează tensiunea)
 • crește agilitatea intelectuală
 • scade nivelul colesterolului

Extractul de Ginseng Coreean Roșu Premiumca uz generalrecomandăm pentru fortificarea sistemului imunitar și îmbunătățirea condiției fizice a unui organism slăbit, deci dacă doriți un corp mai viguros, mai energic și cu o stare generală mai bună!

Ginsengul negru corean este o descoperire mult mai recentă, și încă foarte greu de găsit în Europa. Conform rezultatelor unor cercetări recente a unei universități din Coreea, s-a elaborat o metodă unică de producție, datorită căreia se înmulțesc în mod considerabil substanțele active de ginsenozide Tg3, Tg5 și Rk1 în ginseng.

Extractul de Ginseng Coreean Negru Premium (clic aici) conține și mai multe substanțele active decât Ginsengul Roșu, astfel îl recomandăm în primul rând celor, care doresc să-și mărească îndeosebi performanța intelectuală sau sexuală, respectiv dacă înfruntă o problemă de sănătate de mai mult timp.

Cele mai importante efecte:

 • crește potența sexuală 100% natural
 • crește agilitatea intelectuală
 • întărește sistemul imunitar
 • scade nivelul colesterolului

 

Produsul nostru extract de Ginseng Coreean Roșu GOLD Premium (clic aici) îl recomandăm celor care, după ginsengul roșu, caută un produs natural mai puternic pentru uz general.

Cele mai importante efecte:

 • crește potența sexuală 100% natural
 • crește agilitatea intelectuală
 • întărește sistemul imunitar
 • scade nivelul colesterolului

Profitați de puterea ginsengului. Luați-vă rămas bun de la oboseală, fiți energic(ă), viguros(oasă) și bine dispus(ă)!

 

Dacă aveți întrebări,contactați-ne cu încredere, clic aici!

Ce este nevoie pentru producerea cantității adecvate de substanțe active? Puteți afla aici!

Vizionați produsele Ginsengul Coreean Premium!