Extract de Ginseng Coreean Negru Premium – care crește potența în mod natural

Ați dori o performanță sexuală mai bună, și să evitați problemele de erecție? Atunci încercați Extractul de Ginseng Coreean Negru Premium, și creșteți-vă libidoul!

ginseng beneficii sexuale

Ginsengul negru contribuie la creșterea dorinței și a performanței sexuale prin stimularea circulației sanguine și a producerii testosteronului.

Avantajul lui formidabil este, că nu are niciun efect secundar, și nu provoacă reacții alergice. Ajută la obținerea unei performanțe sexuale normale pe cale 100% naturală.

Creșterea virilității în mod natural, acasă

Secretul: ginsengul negru conține o concentrație de ginsenozide Rg3 de trei ori mai mare, decât ginsengul roșu.

Să vedem, de ce sunt capabile acest substanțe!

Rg3 ginsenosid:

 • afrodiziac natural
 • are un efect benefic asupra erecției și libidoului */**
 • mărește producția de testosteron
 • prin sistemul vascular stimulează metabolismul oxidului de azot
 • ameliorează circulația sanguină

La comparația ginsengului negru cu cel roșu, constatăm, că ginsengul negru conține de 3 ori mai multe ginsenozide Rg3 decât fratele lui roșu. Tocmai din această cauză, dacă doriți să beneficiați mai ales de efectul de creștere a potenței și a testosteronului, atunci vă recomandăm neapărat ginsengul negru.

Efectul ginsengului (Clic aici!) asupra potenței

Așa acționează Rg3 din compoziția ginsengului negru pentru o erecție sănătoasă: împiedică degenerarea neuronilor din nervii dorsali, și are efect antioxidant în „corpul cavernos”. Toate acestea au fost atestate științific.

Ginsenozidele Rg5 & Rk1

 • ameliorează memoria
 • au efect benefic asupra circulației, funcționării cerebrale și a reflexelor
 • întărește membrana pereților vasculari***
 • reduce permeabilitatea capilarelor
 • protejează neurotransmițătorii cerebrali****
 • ameliorează irigarea sanguină a creierului, care astfel funționează mai bine și mai rapid

Aceste ginsenozide (Rg5, Rk1, Rg3) se găsesc și în extractul de Ginseng Coreean Roșu GOLD (clic aici!) , pe care îl recomandăm în primul rând pentru uz general, iar la femei are efect benefic asupra libidoului, și este de folos după menopauză.

Așa se prepară Extract de Ginseng Coreean Negru Premium - Cel mai bun ginseng pentru potenta

Datorită faptului că înainte de extracție ginsengul este tratat cu aburi de 9 ori, obținem extractul ginseng negru, care este cel mai concentrat.

Pentru a obține o calitate perfectă și un conținut deosebit de substanțe active, utilizăm rădăcini de ginseng de 6 ani. Proporția substanțelor active este mărită prin fierbere în condiții speciale, iar rezultatul este un extract de calitate „premium”.

 

Ceai preparat acasă pentru creșterea potenței sexuale

Dacă considerați că extractul este prea amar, adăugați-l în ceai, și e gata ceaiul pentru creșterea potenței sexuale. 

Încercați și dumneavoastră Extractul de Ginseng Coreean Negru Premium, Clic aici!

 

ginseng negru

 

Vizionați produsele noastre! Clic aici!

Care este cel mai bun ginseng pentru potență? Clic aici!

5+1 întrebări și răspunsuri despre Ginsengul Negru! Clic aici!

 

REFERINȚE CLINICE:

Tao Liu,Yi‐Feng Peng et al. MB. Ginsenozidul Rg3 ameliorează funcția erectilă la indivizii cu diabet zaharat indus experimental prin administrare de streptozotocină. J. Sex. Med., 1. Mar. 2015; 12(3):611-20. Epub, 1. Dec. 2014

 **Abdel-Wahhab et al. Efectul farmacologic al extractului Panax ginseng cu ginsenozid standardizat Rg3 în comportamentul indivizilor de sex masculin tratați cu antagoniști dopaminergici. British Journal of Pharmaceutical Research; 5/16/2014, Vol. 4 Issue 10, p. 1228

 ***Yong-Sun Maeng et al. Ginsenosidul Rk1 este un nou blocant al extravasiunii la nivelul endoteliului vascular, care actionează prin remodelarea structurii de actină. Publicat la data de: 22. iulie 2013

****Bao HY et al. Efectele de ameliorare a memoriei și neuroprotective ale unor ginsenozide selectate. Arch. Pharm. Res. 2005