Stimularea creierului cu ginseng

Stimularea creierului cu ginseng

Stimularea creierului cu ginsengNimănui nu-i strică din când în când să-și mărească performanța intelectuală, ceea ce simțim mai ales în perioada bacalaureatului sau a sesiunilor de examene la facultate. Avem mare noroc, că natura a creat o plantă medicinală minunată, ginsengul coreean, care trebuie doar folosit să nu poată sta nimic în calea perspicacității.

Ca și noi, probabil și dumneavoastră vă amintiți cu nostalgie de lunile premergătoare bacalaureatului și agitația ce a urmat, când ați încercat să recuperați în câteva luni materia neglijată pe parcursul celor patru ani de liceu.

Atunci când ați încerat imposibilul, nopțile albe de învățătură non-stop, oboseala constantă, epuizarea fizică și intelectuală, stresul, tensiunea și panica simțită, că nu veți termina din timp, fără să observați au devenit parte a vieții cotidiene!

De multe ori ați simțit, că mai mult decât atât creierul pur și simplu nu poate recepționa, deși mai aveați 60 de pagini din carte, și nu ați ajuns nici la sfârșitul subiectelor.

Apoi ați avut norocul să trageți exact subiectele pe care le doreați, astfel v-ați putut expune cunoștințele cu inima ușurată. V-ați primit diploma, și ați crezut, că puteți să vă luați bun de la cea mai stresantă perioadă a vieții.

Însă după aceea a urmat facultatea,

unde situația a devenit și mai tensionată, deoarece la fiecare examen a trebuit să însușiți un material atât de mare, ca întregul material pentru bacalaureat. Cu toate că deja la bacalaureat ați crezut, că mai mult decât atât pur și simplu nu sunteți în stare să memorați, nu-i așa?

Închipuiți-vă, ce-ar fi dacă...

Stimularea creierului cu ginsengCe ar fi, dacă am putea să ne îmbunătățim un pic memoria? Dacă am putea să ne mărim capacitatea de concentrare încă dinaintea examenelor? Dacă ați putea să absolviți facultatea fără să stați aplecat(ă) peste manuale ore în șir, doar ca să percepeți măcar înțelesul cuvintelor.

Asta v-ar ușura considerabil situația, nu-i așa?

Nu ar fi nevoie de așa multe nopți albe, programe omise, manifestări irascibile. Cu ajutorul ginsengului toate acestea pot fi nu doar vise irealizabile, ci pot deveni realitate. Fără substanțe ilegale, stimulenți și efecte secundare. Pe cale naturală.

Fiindcă ginsengul coreean vă răsfață creierul

Ginsengul coreean este o plantă medicinală din Extremul Orient, a cărei efecte benefice sunt cunoscute și aplicate de mii de ani. Dar de ce este așa?

Se datorează în mare măsură ginsenozidelor din plantă, deoarece acestea asigură ca substanțele active (de exemplu saponinele, aminoacizii, peptidele, polizaharidele, panaxanii) să-și exercite efectul. Sub acțiunea acestora ginsengul poate reduce formidabil stresul, vă poate ajuta să vă concentrați, și vă călește și memoria.

Pe deasupra, vă poate întări și sistemul imunitar, astfel nu trebuie să vă faceți griji, că va trebui să stați la pat cu febră mare și gripă nedorită chiar în sesiune.

Pe lângă acestea, datorită efectului său antioxidant, ginsengul coreean reduce și simptomele mahmurelii, care, cunoscând chefurile din timpul facultății, nu este tocmai un dezavantaj. Dacă timpul vă permite, mai încape și câte o escapadă, puteți să vă bucurați de toate avantajele vieții de student!

Plusul pe care ginsengul coreean îl oferă

Un fapt mai puțin cunoscut dar adevărat este, că ginsengul coreean de calitate premium se crește timp de 6 ani, astfel, în comparație cu produsele ginseng disponibile în țara noastră, are un conținut de substanțe active de 6-7 ori mai mare. Acestui fapt se datorează toate acele update-uri, pe care le putem simți cu toții, dacă îl folosim.

Poate fi surprinzător, dar pentru 1 kg de extract de ginseng este nevoie de 7 kg de plantă ginseng de 6 ani. Această perioadă îndelungată de creștere asigură, ca extractl de ginseng să fie într-adevăr de calitate premium: această plantă medicinală după 6 ani conține ginsenozidele în concentrația cea mai mare posibilă, astfel exercitându-și efectul în modul cel mai puternic.

Extractul de ginseng cu ușurință poate deveni parte a rutinei dumneavoastră cotidiene, căci puteți să-l luați odată cu micul dejun. Dacă nu vă place gustul amar, puteți liniștit(ă) să-l amestecați cu ceva, sau poate fi urmat de o linguriță de miere.

Fiți mai sprinten, mai energic, mai voios, învățați mai eficient și cu mai puțină oboseală! Oferiți-i creierului dumneavoastră propulsie naturală cu extractul de Ginseng Coreean Negru Premium, și bucurați-vă de toate avantajele acestuia!

Ați vrea să vă convingeți despre toate avantajele Ginsengului Coreean Negru Premium? Pentru eventuale întrebări contactați- necu încredere!

Ginseng Coreean - Produse