Remediu natural pentru mahmureală

Remediu natural pentru mahmureală

S-a prelungin prea mult cheful de ieri seara? Ați consumat alcool un pic peste măsură, și habar nu aveți cum ați putea explica șefului de ce nu mergeți la lucru? Dacă simțiți, că aveți nevoie să atenuați efectele negative, atunci vă aflați la locul cel mai potrivit! Vă spunem imediat, de ce ginsengul negru este soluția pentru mahmureală.

Remediu natural pentru mahmurealăNe-am gândit mult, cum să abordăm tema destul de delicată a mahmurelii, deoarece nimeni nu vorbește cu plăcere despre această problemă. Nici dumneavoastră, care treceți prin această experiență, nici persoana, care este martorul agoniei dumneavoastră. Bineînțeles mai sunt și cei răutăcioși, care se străduiesc să vă reproșeze fiecare mic desfrâu, dar pe ei nici nu merită să-i luați în seamă.

Însă probabil și Dumneavoastră ați observat deja, că majoritatea oamenilor reacționează, ca o curte marțială: dacă nu suportați prea bine consecințele chefului de seara trecută, cu ușurință puteți atrage asupra dvs. reprobarea – adesea nepronunțată – a cunoștințelor.

În timpul mahmurelii însă avem probleme și mai mari: ne luptăm pentru supraviețuire, deoarece durerea de cap, amețeala, starea de slăbiciune fizică, sensibilitatea la lumină și la sunete nu sunt prea plăcute – ca să menționăm doar cele mai frecvente simptome fizice. Pe lângă acestea ne este și rușine pentru faptul, că ne-am ieșit din fire, și am reușit să tragem așa zdravăn la măsea, că nu suntem în stare nici să ne sculăm din pat fără ajutor.

Bineînțeles sunt demne de atenție și remușcările pe care le putem trăi la locul de muncă, după ce reușim să ne întoarcem pe câmpul de bătălie, având în vedere, că munca Dvs. a tebuit să o facă colegii, să nu mai vorbim de măsura în care asta îi împiedică în munca lor.

Deci, dacă tocmai trebuia să fiți promovat în funcție, sau să vi se încredințeze un proiect important, din cauza agoniei mahmurelii vă puteți lua cu ușurință rămas bun de la aceste așteptări.

Cu excepția cazului, în care sunteți pregătit pentru aceste ocazii

Pentru că există plante medicinale, care combat simptomele fizice și psihice ale mahmurelii mai eficient decât diferite substanțe chimice. Ginsengul Coreean Negru este una dintre acestea. În caz de utilizare neîntreruptă calmează eficient nu numai durerea de cap, dar descompune și alcoolul mai repede decât alte „substanțe magice”. Bineînțeles nu dorim să aveți suprize neplăcute: nu o să vă treacă de la ginseng toate simptomele ca prin minune!

Remediu natural pentru mahmureală

Însă puteți fi sigur(ă), că această substanță 100% naturală nu va avea nici un efect secundar. Ba din contră! Vă va ajuta să vă recăpătați cât mai curând puterea de concentrare, și să vă treacă repede și starea de spirit letargică, care însoțește mahmureala.

Pe lângă aceasta are grijă, să nu vă lase memoria nici în astfel de momente critice, și bineînțeles contribuie și la reducerea stresului și fatigabilității, deoarece în cazul în care este folosit permanent are un puternic efect energizant.

Toate aceastea datorită faptului, că, spre deosebire de produsele de ginseng sub formă de pulbere, extractul de Ginseng Coreean Negru de calitate Premium are un conținut de substanță activă de 6-7 ori mai mare, decât cel obișnuit. E drept, că acest lucru nici nu este surprinzător, dacă ne gândim, că această plantă medicinală de calitate superioară este recoltată după 6 ani, iar conținutul de substanțe active crește odată cu vârsta plantei.

Dacă pe noi ne credeți, credeți oamenii de știință: experimentul Universității Yonsei din Coreea deSud[1] a dovedit faptul, că în cazul acelor bărbați, care foloseau ginseng negru, simptomele mahmurelii s-au atenuat în mod simțitor. Durerea de cap era mai suportabilă, nu erau așa dehidratați, ca prietenii lor care au consumat alcool, și rotițele se reașează mai repede la locul lor obișnuit.

Nu zăboviți: convingeți-vă chiar astăzi despre efectele benefice ale Ginsengului Coreean Negru Premium, să aveți parte de ele și Dumneavoastră!

Ginseng Coreean Premium - Produse

 

[1] Yonsei University: Red Ginseng relieves the effects of alcohol consumption and hangover symptoms in healthy men: a randomized crossover study