Care ginsenoside poate ajuta cu ce?

Care ginsenoside poate ajuta cu ce?

Ne-am angajat să oferim o calitate superioară și urmărim să ne menținem la curent cu progresele tehnologice în domeniul ginsengului. De aceea, ne ținem la curent participând la conferințe online cu producătorii coreeni.

Așa am găsit producătorul sud-coreean BTGin (Beyond The Ginseng) în 2020. Cercetările lor se concentrează pe ginsengul enzimatic și pe ginsenozide - ingredientele active ale ginsengului - de aproape două decenii. În acest timp, au obținut numeroase certificate și brevete pentru studiile lor științifice privind ginsenozidele.

BTGin se angajează să dezvolte formulări care conțin ingrediente naturale care promovează nu numai sănătatea, ci și fericirea.

Ce sunt ginsenozidele?

▶ Ginsenozidele sunt principalele ingrediente active din planta de ginseng. Până în prezent, aproape 40 de tipuri de ginsenozide au fost raportate de cercetători.

Cum este posibil ca diferite preparate de ginseng să conțină procente diferite de substanțe active diferite?

▶ Rădăcina de ginseng coreean extrasă din pământ și uscată conține ingredientele active Rb1 și Rg1 după 6 ani (după 1-2 ani celelalte ingrediente active nu sunt încă prezente). În funcție de metoda de prelucrare, se produc ingrediente active suplimentare. Dacă rădăcina este fiartă la aburi de 1 dată, aceasta devine roșie și se obține ginsengul roșu, care conține deja ginsenozidul Rg3. Puteți citi mai multe despre acest lucru în articolul nostru de pe blog despre generațiile de ginseng, faceți clic aici!

Generațiile de ginseng și substanțele active de ginseng

 

Care ginsenoside poate ajuta cu ce?

▶ Dintre cele aproape 40 de tipuri diferite de ginsenozide, să ne uităm la unele dintre lucrurile la care pot ajuta:

*Ginsenoside R0, Rg1, Rg2, Y-Compound, M: antiinflamator

*Ginsenoside Rh1, Rh2, Rg3 și compusul K: ajută la combaterea tumorilor.

*Ginsenoside Rb1, Rb2 și Rc: ajută la gestionarea colesterolului și la reglarea lipidelor

*Aglicon (PPT și PPD): ajută la recuperarea în cazul bolii Alzheimer

*Ginsenoside Rb1, Rb2, Rc, Rg1 și Re: ajută la reglarea sistemului nervos central

*Ginsenozidele Rb2, Rg3, Rd și Re: ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge și la combaterea obezității cauzate de diabet

*Ginsenozidele Rb1, Rd, Rg1, Re și Rg3: ajută la reducerea bolilor coronariene și a simptomelor cardiovasculare aferente

*Ginsenozidul Rb1: ajută la combaterea stresului, anxietății, depresiei

*Ginsenozidul Rg3: ginsenozid cheie, consumat în cantități adecvate poate rezolva o serie de probleme: oboseală, probleme cardiovasculare, probleme de tensiune arterială, probleme de potență, probleme de glicemie

 

Împreună cu aceasta, ce produse conțin ce ginsenozide? Așadar, ce produs poate ajuta la rezolvarea problemelor de mai sus?

La cel mai larg spectru, Ginseng Saponin Plus Capsule poate ajuta. Spectrul larg poate fi explicat prin tehnologia de producție, și anume tehnologia enzimatică este în prezent cea mai modernă tehnologie de producție. Pentru mai multe informații despre Saponin Plus Capsule, faceți clic aici!

Ginseng Hongsam Saponin Capsule Plus+ Extra Strong

Celălalt preparat de ginseng cu spectru larg este Extract de Ginseng Coreean Roșu Fermentat cu Enzime 90g, care conține Rg3, K-compus, & Rg5, Rh1, Rh2, Rh3, Rh4, Rk1, Rk2, Rk3, Rk4, Rd, Re, Rc, aPPT și aPPD. Pentru mai multe informații despre Extract de Ginseng Coreean Roșu Fermentat cu Enzime, faceți clic aici!
Extract de Ginseng Coreean Roșu Fermentat cu Enzime 90 g
 
▶ Dacă aveți nevoie de ajutorul suplimentar al ingredientului activ Rg3 ginsenoside, alegeți Royal Rg3 300 - Ginseng Roșu Coreean Fermentat Cu Enzime. Pe lângă Rg3, conține concentrații ridicate de Rb1 și Rg1.

Atenție! Recomandat în timpul și după chimioterapie sau radioterapie pentru o recuperare mai rapidă sau pentru un organism foarte slăbit!

Pentru mai multe informații despre Royal Rg3 300, dați click aici!
Royal Rg3 300 - Ginseng Roșu Coreean Fermentat Cu Enzime