Refaceti-va mai repede: asa ajuta ginsengul in regenerare

Refaceti-va mai repede: asa ajuta ginsengul in regenerare

După o anumită vârstă sistemul dumneavoastră imunitar necesită un pic mai multă atenție, deoarece face față mai greu bolilor cu febră, răcelii sau chiar gripei. Cu excepția cazului, în care...

...începeți să aveți grijă de el.

Anii, deceniile care trec expun la o solicitare tot mai mare sistemul dumneavoastră imunitar. Dedesubtul acestui fapt îl constituie mai ales modul nostru de viață schimbat și accelerat, respectiv simptoamele care îl însoțesc: odihnă insuficientă, prea puțină mișcare, și alimentație nesănătoasă. Nu-i de mirare, dacă organismul nostru peste 45-50 de ani deja nu mai suportă așa de bine suprasolicitarea, nu-i așa?

Cu trecerea anilor problemele de sănătate se înmulțesc

Nu-i de mirare, dacă consecința poate fi apariția unor boli, ca de exemplu diabetul, hipertensiunea, sau slăbirea sistemului imunitar, care joacă un rol important chiar în prevenirea bolilor.

Pe lângă acestea apar și problemele organelor locomotorii, care ne deteriorează considerabil calitatea vieții. Ne gândim aici la bolile articulațiilor, ca artrita, uzura cartilajului articular, contracțiile musculare tot mai frecvente. Pe de o parte toate acestea apar cu vârsta, pe de altă parte sunt și consecința sportului prea puțin, a modului de viață inactiv.

Refaceti-va mai repede: asa ajuta ginsengul in regenerareBineînțeles nu trebuie să uităm nici de problemele mentale cauzate de stres, de goana cotidiană și munca istovitoare, chiar dacă în România acestea nici nu sunt considerate boli adevărate, ci mai mult doar șmecherii ale privilegiaților. Dar asta nici pe de parte nu este adevărat!

Probabil și dumneavoastră sunteți de acord cu faptul, că depresia, anxietatea, oboseala cronică, memoria tot mai slabă, sau chiar sindromul burnout îngreunează considerabil viața cotidiană, nu-i așa? Nu numai acasă, dar și la locul de muncă ne scade performanța, ceea ce într-un final închide acest circ vicios.

Dar ce putem face într-o asemenea situație?

Regenerare de grad superior, efect ginseng maxim

Despre eficiența ginsengului în caz de mahmureală, respectiv despre fortificarea sistemului imunitar am mai scris și în prealabil, dar nu putem ignora nici efectele sale de creștere a performanței intelectuale.

Refaceti-va mai repede: asa ajuta ginsengul in regenerarePe de altă parte, probabil este mai puțin cunoscut, ce rol important poate să aibă ginsengul coreean în procesul de regenerare după anumite boli. Întrucât cu ajutorul extractului de ginseng de calitate mai rapid vă puteți simți iarăși perfect după o gripă sau o răceală prelungită.
Ginsengul este util nu doar înainte și în timpul unei boli, ci și după vindecarea acesteia: datorită efectului său antioxidant și de reînnoire celulară, calculat în zile vă veți reface mai rapid, veți redeveni mai repede energic(ă) și asimptomatic(ă).

Dar bineînțeles, extractul de ginseng coreean de calitate Premium nu numai în cazul unor astfel de îmbolnăviri poate fi utilizat cu mare succes: conținutul mare de ginsenozide al extractului ajută în atenuarea simptomelor stresului, iar panaxanii contribuie la ținerea în frâu a diabetului prin menținerea glicemiei la un nivel scăzut.

Pe lângă acestea, extractul de ginseng, datorită conținutului său de polizaharide, este o plantă medicinală cu efect veritabil fortifiant al imunității, deci dacă nu ați vrea să vă doboare mai serios gripa vreodată, atunci merită să îl folosiți pe termen lung. Mulțumită efectului său antioxidant, pe deasupra scade și nivelul colesterolului, prin care poate preveni și apariția aterosclerozei.

În același fel cum atenuează consecințele stresului: dacă doriți să vă păstrați condiția fizică și psihică bună, să realizați lucruri mari la locul dumneavoastră de muncă, și dacă doriți să reușiți să evitați burnout-ul, atunci cea mai bună alegere este ginsengul coreean negru, deoarece acesta are efect energizant, și în același timp reduce și presiunea care Vă apasă.

De ce recomandăm ginsengul negru?

Una dintre caracteristicile speciale ale extractului de Ginseng Coreean Negru Premium este conținutul său de substanțe active deosebit de mare, care în țara noastră este o adevărată raritate. Asta este așa, pentru că plantele medicinale utilizate pentru extractele de ginseng simple sau pentru preparatele de ginseng sub formă de pulbere, care se găsesc în magazine, sunt recoltate la vârsta de 1-2 ani.

În contrast, plantele utilizate pentru produsele de ginseng distribuite de noi sunt adunate doar la vârsta de 6 ani, astfel substanțele active pe care le conțin au timp de maturizare.

De ce este important acest lucru?

Fiindcă, datorită perioadei mai lungi de creștere, aceste preparate de ginseng vor avea un conținut de ginsenozide de 6-7 ori mai mare, astfel și efectul lor se arată mai rapid, mai pronunțat, ceea ce însă se manifestă și în gustul extractului.

Din cauza gustului său ușor amărui merită să fie consumat amestecat într-un pahar cu apă sau ceai, efectul în mod garantat nu va lipsi! Acest fapt, de altfel, se datorează și conținutului de saponine, care accelerează absorbția substanțelor active.

Citiți în maghiară aici!

Încercați Extractul de Ginseng Coreean Negru Premium și bucurați-vă de toate efectele sale pozitive în viața cotidiană.

 

Ginseng Coreean - produse