Care este diferența între Ginseng și Ginkgo biloba?

Care este diferența între Ginseng și Ginkgo biloba?

Ginseng și Ginkgo biloba?

Ginzeng, ginseng, ginko sau ginkgo...aceste cuvinte și plante medicinale, efectul acestora deseori sunt confundate. Să vedem, cum ajută ginsengul și cum ajută ginkgo biloba!

Care este diferența între Ginseng și Ginkgo biloba?În Asia ginsengul este de mii ani un remediu eficient pentru prevenirea bolilor și menținerea tinereții. Ginsengul cândva numit „rădăcina vieții” sau „planta vieții” armonizează funcțiile vegetative, activează funcția soarței cerebrale și stabilizează echilibrul hormonal. Deși există multe soiuri, cel coreean poate fi considerat original. Deși efectul benefic se poate simți deja după câteva zile, un efect îndelungat se poate obține cu un tratament mai îndelungat. Utilizarea ginsengului este foarte indicat în caz de astenie, lipsă de concentrare, tulburări ale memoriei, stress, insomnie, respectiv în vederea regenerării, vindecării mai rapide după o boală mai îndelungată sau operație, dar în primul rând cu scopul de a încetini procesul de îmbătrânire, și de a menține tinerețea intelectuală.

Care este diferența între Ginseng și Ginkgo biloba?Ginkgo biloba – sau altfel arborele pagodelor – este un arbore ornamental cunoscut și îndrăgit în toată lumea pentru frunzele sale specifice, având numeroase soiuri horticole. Frunzele sale, care pot fi culese din primăvară până toamna, sunt utilizate în scopuri terapeutice, de exemplu pentru tratarea tulburărilor de circulație sanguină a creierului, a vertijului, a vâjâitului în urechi (tinitus), a deficienței de auz. Au efect benefic asupra varicelor și hemoroizilor, îmbunătățesc circulația sanguină a pielii și a mușchilor. În homeopatie se utilizează împotriva amigdalitei și durerilor de cap, adică poate avea efect placebo și un preparat cu eticheta: ginkgo, care de altfel nu conține substanță activă. În Ungaria de obicei se poate cumpăra în forma unor capsule, tablete, fiole sau în formă lichidă.

Ambele plante medicinale pot ajuta refacerea sănătății noastre prin numeroase efecte benefice, poate preveni și ameliora eventualele simptome neplăcute. Prin urmare, merită să folosim ginsengul și ginkgo biloba.

Ce fel de produs ginseng merită să alegem?



Ginseng CoreeanDacă considerați, că produsul ginseng este deosebit de ieftin, atunci conținutul lui de substanțe active este scăzut, deci nu prea puteți avea încredere în eficiența acestuia. În prospectul preparatelor, care există pe piață, de obicei greutatea produsului (de ex. a capsulei) este specificată în miligrame, ceea ce semnifică cantitatea pulberei de ginseng din capsulă. ÎNSĂ nu este descris câtă substanță activă este în această pulbere de ginseng măcinat. Pe deasupra, de obicei sunt făcute din ginseng tânăr, astfel absorbția și efectul lor este minim. Gândiți-vă la acest lucru înainte să le luați de pe raft, sau să le comandați pe internet!

Cum este extractul de ginseng de calitate? Clic aici!

Ginseng Coreean Premium - Produse