Ginseng, antihipertensivul natural

Ginseng, antihipertensivul natural

Antihipertensivul natural„Sănătatea nu este totul, dar fără sănătate totul este nimic” – a spus cândva filosoful german, Arthur Schopenhauer. Acesta este un adevăr etern, deoarece deteriorarea sănătății poate influența toate aspectele vieții noastre. Din acest motiv este deosebit de importantă prevenția sau, în cazul unor acuze, atenuarea simptomelor, respectiv eliminarea cauzelor. Ginsengul facilitează în mod natural stabilizarea tensiunii arteriale (este antihipertensiv, iar în cazul unei tensiuni prea mici are efect de mărire a acesteia), astfel poate avea efect benefic fără efecte secundare.

Hipertensiunea în ziua de azi, din păcate, se consideră ca fiind o boală foarte frecventă, care poate cauza numeroase neplăceri. La început poate apărea sub forma unor dureri de cap – ori ca durere estompată, ori ca durere pulsatilă în regiunea temporală –, dar poate fi remarcată și sub forma pierderii capacității de concentrare sau a unor amețeli. Toate acestea pot constitui avertismente ale hipertensiunii, dar poate nu sunt probleme destul de grave să ne adresăm unui medic. Astfel, multe persoane bagatelizează aceste semne, și se adresează medicului de familie doar atunci, când problema se agravează.

Atenție la semnalizările corpului nostru!

Să nu așteptăm până observăm simptome mai grave, ci să fim atenți la semnalele mărunte ale corpului nostru (dureri de cap regulate, probleme de vedere, grețuri, amețeli, etc.). Dacă observăm simptomele de mai sus, să ne măsurăm tensiunea regulat! Nu strică să fim conștienți de faptul, că anumite moduri de viață, obiceiuri măresc riscul hipertensiunii, ca de exemplu obezitatea și fumatul. O complicație timpurie a hipertensiunii poate cauza deteriorarea pereților vasculari, iar complicațiile hipertensiunii lăsate netratate timp îndelungat sunt: hemoragia cerebrală (stroke), deteriorarea, respectiv pierderea vederii, insuficiență cardiacă, atac de cord, leziuni renale și tulburări sexuale.

Acționați pentru păstarea sănătății dumneavoastră, și peveniți problemele!

Dintre posibilitățile multiple noi vă recomandăm soluția naturală, care poate își exercită efectul mai lent și mai blând, dar fără efecte secundare. Ginsengul în general optimizează circulația sanguină, astfel își exercită efectul pozitiv acolo, unde se găsesc blocaje și probleme. Este foarte important să subliniem calitatea ginsengului pe care dorim să-l folosim! Substanțele active ale ginsengului, ginsenozidele se găsesc în cantitate adecvată doar în acele produse de ginseng, care sunt preparate din plante în vârstă de cel puțin 6 ani! În totdeauna să căutăm și să citim această informație de pe ambalaj și în prospect, deoarece o bună parte a produselor de ginseng comercializate în Europa sunt fabricate din plante de calitate inferioară, în vârstă de doar 1-2 ani. Conținutul de substanțe active ale acestor produse este foarte mic (aceasta este cauza pentru care pe ambalaj nu este indicată cantitatea substanțelor active, doar câte mg de ginseng conține.) Despre cultivarea ginsengul de calitate premium puteți citi aici, clic aici!

ginseng antihipertensivul natural

Organismul nostru este împânzit de vase sanguine și capilare, ale căror lungime totală la un om poate ajunge chiar și 100.000 km, astfel extractul de Ginseng Coreean Premium, pe lângă tensiunea arterială, favorizează sănătatea pe mai multe planuri. Despre acest lucru puteți citi mai multe aici, clic aici!

Ginseng, antihipertensivul natural, clic aici!