vitamine pentru dementa

Vitamine pentru dementa - Tratarea demenței cu plante medicinale - Ginseng Corean

Ce inseamna dementa

Demența este un termen general pentru pierderea memoriei, a limbajului, a capacității de rezolvare a problemelor și a altor abilități de gândire, care sunt suficient de grave pentru a ne perturba viața normală. Boala Alzheimer este cea mai frecventă cauză a demenței.

Ce este demența?

Cuvântul "demență" nu reprezintă o singură boală; este un termen general - ca și boala de inimă. Demența acoperă, de asemenea, o serie de boli specifice, inclusiv boala Alzheimer. Aceste schimbări determină un declin al abilităților de gândire, cunoscute și sub numele de capacități cognitive, care este suficient de grav pentru a afecta viața normală și funcționarea independentă. De asemenea, ele afectează adesea comportamentul, emoțiile și relațiile.

Boala Alzheimer reprezintă 60-80% din cazuri. Demența vasculară, care apare din cauza hemoragiei microscopice și a blocării vaselor de sânge din creier, este a doua cauză de demență ca frecvență. Persoanele care prezintă leziuni cerebrale ale mai multor tipuri de demență în același timp suferă de demență mixtă. Multe alte probleme pot provoca, de asemenea, simptome de demență, inclusiv unele care sunt reversibile, cum ar fi problemele tiroidiene și deficiențele de vitamine.

Demența este deseori denumită în mod eronat "senilitate" sau "demență senilă", reflectând credința răspândită anterior, dar incorectă, că declinul mental sever este o parte normală a îmbătrânirii.

Dementa simptome:

Semnele de demență pot varia foarte mult. De exemplu:
  • Probleme cu memoria pe termen scurt
  • Probleme de memorie pe termen scurt
  • Uitarea plății facturilor
  • Uitarea de a pregăti mesele
  • Uitarea programărilor
  • Pierderea într-un cartier familiar
Multe afecțiuni sunt progresive, ceea ce înseamnă că semnele de demență încep încet și se agravează progresiv. De exemplu, mama mea are 80 de ani, dar ia ginseng negru în mod continuu de 4 ani, deși a început procesul cu ani în urmă, dar de atunci nu s-a agravat. Ginsengul negru este perfect pentru a preveni deteriorarea ulterioară.

Tratarea demenței la domiciliu

Este posibil ca demența să nu aibă încă un leac, dar există multe modalități de a reduce riscul și de a depăși unele dintre simptome sau de a încetini considerabil procesul prin mijloace naturale. De îndată ce apar semnele de demență, schimbările alimentare, detoxifierea regulată și utilizarea regulată a ierburilor și condimentelor utile enumerate mai jos pot fi un bun început. În timp ce unele persoane cu demență pot trăi singure și nesupravegheate la domiciliu sau cu sprijinul rudelor și prietenilor, altele pot avea nevoie de o casă de îngrijire pentru demență. Dacă aveți în jurul dumneavoastră pe cineva care se luptă cu stresul provocat de demență, merită cu siguranță să încercați aceste plante pentru a ajuta la combaterea afecțiunii.

Cati ani traieste un om cu dementa?

Durata de viață a unei persoane cu demență poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv tipul de demență, stadiul în care a fost diagnosticată și starea generală de sănătate a persoanei. În general, durerile cauzate de demență pot dura ani sau chiar decenii, în funcție de circumstanțe.

Demența este o afecțiune progresivă a creierului care afectează funcțiile cognitive și capacitatea de a gândi, comunica și îndeplini activități zilnice. Cele mai comune forme de demență sunt boala Alzheimer și demența vasculară, dar există și alte tipuri de demență.

Persoanele cu demență pot avea o calitate a vieții redusă pe măsură ce boala progresează, iar îngrijirea lor necesită adesea sprijin constant din partea membrilor familiei sau a personalului medical specializat. Este important să se stabilească un plan de îngrijire adecvat și să se ofere suport emoțional persoanei cu demență și celor care au grijă de ea.

În concluzie, durata de viață a unei persoane cu demență poate varia, iar fiecare caz este unic. Este important să se ofere îngrijire și suport adecvate pentru a îmbunătăți calitatea vieții acestor persoane și pentru a le ajuta să trăiască cât mai bine posibil în ciuda afecțiunii.

Vitamine pentru dementa - Tratarea demenței cu plante medicinale

Turmeric

Boala Alzheimer și demența sunt semnificativ mai puțin frecvente în India decât în Anglia - ceea ce se datorează, probabil, turmericului și ingredientului său principal, curcumina; datorită proprietăților sale curcuminice și antioxidante. Se crede că turmericul inhibă formarea de beta-amiloid, plăcile care inhibă funcția cerebrală a bolii Alzheimer. În plus, curcumina are potențialul de a fi un ajutor "posibil" și "promițător" în învingerea bolii Alczheimer.

turmeric

Busuioc (sfânt)

Busuioc beneficii:
Busuiocul sfânt este una dintre cele mai populare plante pentru tratamentul demenței datorită capacității sale de a reduce stresul și oboseala creierului, care pot provoca demență pe termen lung. Busuiocul sfânt este o plantă excelentă pentru demență și se spune că nu numai că ajută la tratarea pierderilor de memorie, dar și la îmbunătățirea funcției neuronale din creier.

busuioc sfânt

Ginko Biloba

Ginkgo Biloba este poate cea mai cunoscută (și cercetată) plantă botanică folosită pentru a trata afecțiuni precum insuficiența vasculară cerebrală, pierderea memoriei, tulburările de dispoziție, tulburările cognitive și depresia. Mai multe studii arată că este eficientă în tratarea demenței. Efectele plantei îmbunătățesc proprietățile fluxului sanguin al creierului și promovează activitatea antioxidantă. Cea mai veche specie de arbore viu din lume și-a dovedit eficiența în peste 50 de studii dublu-orb și este adesea recomandată în stadiile incipiente ale bolii Alzheimer, când se susține că previne apariția afecțiunii.

Ginko Biloba

Ginseng coreean de 6 ani

Ginsengul este folosit în Asia de cel puțin 1650 de ani pentru a preveni bolile și îmbătrânirea, unde reprezintă un mod de viață sănătos. Două studii conexe au arătat că ginsengul coreean poate fi de mare ajutor; prima bancă de studiu a implicat 40 de pacienți cu demență ușoară până la vasculară, iar celălalt studiu a arătat îmbunătățiri semnificative ale memoriei la 25 de pacienți cu atacuri de panică după 12 săptămâni de utilizare zilnică. Celălalt studiu recent a arătat că ginsengul protejează împotriva leziunilor nervoase și cognitive cauzate de ischemie, poate fi utilizat pentru tratarea demenței vasculare și s-a dovedit, de asemenea, foarte eficient pentru simptomele unei serii de alte afecțiuni, cum ar fi hipertensiunea și diabetul.

În cazul ginsengului, este foarte important de reținut că toate studiile au folosit ginseng negru sau roșu obținut din rădăcini de ginseng de 6 ani cultivate în Coreea de Sud. Ginsengul are nevoie de 6 ani pentru a dezvolta cantitatea potrivită de ingredient activ. Mulți oameni încearcă fiole sau tablete de ginseng ieftine - deoarece acestea nu sunt de obicei fabricate din rădăcini de ginseng vechi de 4-6 ani -, dar lipsa ingredientelor active potrivite înseamnă că nu se poate aștepta nicio îmbunătățire.


Tot ce trebuie să știți despre ginseng! Faceți clic aici!


Pentru demență vă recomandăm Ginseng Saponin Capsule, click aici! Sau extractele de ginseng coreean vechi de 6 ani, click aici!


Referințe, materiale de cercetare în limba engleză: