Superstițiile cele mai des întâlnite despre Ginseng

Superstițiile cele mai des întâlnite despre Ginseng

Mulți cred, că dacă încep să consume ginseng, pot renunța definitiv la cafea și la băuturile energizante. Aceasta nu este singura convingere greșită din conștiința generală despre ginseng și produsele ginseng.

Superstițiile cele mai des întâlnite despre Ginseng***Dacă începem să luăm ginseng, atunci nu mai este nevoie să bem cafea – gândesc mulți în mod greșit. Produsele ginseng de calitate bună ameliorează alimentarea cu sânge a creierului, protejează neurotransmițătorii cerebrali, fapt pentru care creierul funționează mai bine și mai rapid. Acest lucru nu trebuie confundat cu efectul, care poate fi obținut de exemplu cu cafeaua, și anume, un efect stimulent instantaneu și rapid, care ține doar câteva ore. În condițiile administrării neîntrerupte a extractului de ginseng, mintea noastră este mai ageră toată ziua, ne amintim toate lucrurile mai rapid, și devenim mai energici, mai viguroși și mai bine dispuși. În mod logic, nici ginsengul nu poate înlocui somnul, dar după o noapte nedormită extractul de Ginseng Coreean Negru Premium poate ajuta mult în funcționarea cerebrală mai bună.

Superstițiile cele mai des întâlnite despre Ginseng*** Capsulă ginseng sau fiolă ginseng...se poate administra doar în aceste forme – este deasemenea o opinie greșită frecventă. Cele mai multe suplimente alimentare ginseng se găsesc în magazine sub formă de capsule sau fiole, dar puțini știu, că dacă dorim să folosim calitate premium, atunci trebuie să alegem extractul concentrat, consistent 100%. Cum se prepară extractul 100%? Clic aici pentru mai multe informații! În concluzie se poate spune, că pentru 1 kg de extract de ginseng este nevoie de 7 kg de rădăcină de ginseng. Aceasta înseamnă, că 1 gram de extract (care este doza zilnică recomandată) corespunde unei cantități de 7 grame din varianta de pulbere. Capsulele ginseng conține varianta pulbere, chiar și acestea conțin de obicei doar câteve sute de miligrame într-o capsulă, ceea ce nu înseamnă substanța activă, ci cantitatea de pulbere, din care a fost preparată. Deci extractele de Ginseng Coreean Premium 100% (din imagine) sunt mult mai concentrate, și conțin mai multă substanță activă. Încă o mențiune importantă: dacă nu se află în descrierea produsului, că extractul de calitate premium este preparat din rădăcină ginseng de 6 ani, probabil a fost preparat din rădăcină de 1-2 ani, care conține mai puțină substanță activă.

*** Dacă încep să consum ginseng, creierul meu va funcționa mai bine, și din acest motiv nu voi putea dormi seara – este de asemenea greșit. Chiar dimpotrivă, ginsengul are efect benefic asupra somnului, dacă este administrat cu măsură, conform dozei zilnice recomandate. Mulți consumatori de ginseng relatează, că deja după 1-2 săptămâni dormeau mai bine, mai adânc, și a doua zi se trezeau mai odihniți.

*** Dacă sunt mai obosit(ă), sau dacă abia am dormit un pic, atunci iau o doză mai mare de ginseng, și m-am și refăcut – aceasta este o convingere total greșită! Produsele din rădăcină de ginseng nu își produc efectul instantaneu, ci doar după câteva zile (în caz de simptome persistente, de ex. în caz de tulburări ale potenței sexuale, probabil doar după câteva săptămâni), deci nu este util să luăm supradoză. În extractul de Ginseng Coreean Premium substanța activă este în concentrație foarte mare, deci trebuie să fim precauți, și nu este permisă depășirea dozei recomandate.

*** Ginsengul are efect benefic asupra tensiunii arteriale, fapt pentru care odată cu începerea administrării extractului de ginseng pot întrerupe medicația antihipertensivă – nici acest lucru nu este adevărat! Ginsengul crește și totodată scade în mod natural tensiunea arterială, deoarece influențează în general circulația sanguină. Recomandăm în fiecare caz, să cereți sfatul medicului dvs. curant în privința folosirii produsului.

Descoperiți efectul Ginseng Coreean Premium, clic aici!

Ginseng Coreean Premium - Produse