Rg3 ginsenoside și cancerul - ajutor alternativ la orizont - Refacerea organismului dupa chimioterapie?

Rg3 ginsenoside și cancerul - ajutor alternativ la orizont - Refacerea organismului dupa chimioterapie?

Deși am găsit leacuri pentru multe boli care înainte erau fatale sau cel puțin tratamente pentru a le controla, cancerul este încă o boală de temut. Este fără discernământ, lovește adesea din senin, crește insidios în fundal și, în momentul în care este descoperit, este adesea deja într-o stare gravă. Nu este imposibil să te recuperezi din ea, dar dacă o vei face depinde de mulți factori și nicio persoană implicată nu știe în ce grupă se va încadra. În orice caz, terapia adecvată este esențială.

Care sunt cauzele cancerului?

Dacă am ști, atunci ar putea fi prevenită, dar adevărul este că nu cunoaștem decât anumiți factori predispozanți, nu știm exact cine ar putea fi afectat. De aceea este înfricoșător: oricine poate dezvolta boala, indiferent de sex, vârstă, sănătate sau chiar stil de viață.

Pe de altă parte, acest lucru este doar parțial adevărat, deoarece, așa cum am spus, avem anumite cunoștințe despre ceea ce poate cauza cancerul, așa că, cu puțină atenție și un stil de viață bun, există șansa de a preveni unele cancere. Dar nu există garanții, nu se poate preveni totul. Știm, de exemplu, că fumatul poate provoca cancer pulmonar, dar am văzut pacienți cu cancer pulmonar care nu au fumat niciodată și fumători care au trăit o viață lungă și sănătoasă.

Dar, pe lângă obiceiurile de viață și factorii de mediu, factorii genetici joacă, de asemenea, un rol. O predispoziție la anumite tipuri de cancer poate fi, din păcate, moștenită. Un exemplu este o mutație într-o genă numită BRCA, care poate fi moștenită și este responsabilă pentru dezvoltarea mai multor tipuri de cancer, printre care cel de sân, ovarian, pancreatic, de prostată și melanom.

Și mai sunt mulți, mulți alți factori pe care nu îi cunoaștem. Din nefericire, există și multe cazuri în care persoana a dus o viață sănătoasă, a avut grijă de ea, a fost supusă unor controale și nu are antecedente de cancer în familie, dar totuși a apărut.

De ce depinde supraviețuirea?

Supraviețuirea la cancer este individuală, dar în principiu depinde de 4 lucruri:

  • tipul de tumoare: cancerul nu este o boală unică, el se poate dezvolta în mai multe tipuri de tumori, clasificate în funcție de comportament, de compoziție etc.
  • localizarea tumorii: nu toate organele au aceleași șanse de supraviețuire. Cancerul pulmonar, de exemplu, are o rată de supraviețuire relativ scăzută, dar un cancer de sân fără metastaze poate fi mai ușor de recuperat.
  • stadiul în care se află (dacă a făcut metastaze, cât de mult, unde etc.): dacă cancerul s-a răspândit în mai multe organe, este mai greu de vindecat.
  • modul în care răspunde la tratament: unele cancere răspund foarte bine la chimioterapie, radioterapie și alte tratamente, altele nu răspund aproape deloc.

În orice caz, este clar că tratamentul este necesar, chiar dacă este agresiv, pentru că reprezintă cea mai bună șansă de supraviețuire.

Cum să învingem cancerul?

Tratamentul cancerului nu este uniform: depinde de locul în care se află cancerul, de tipul acestuia și de gradul de avansare. În unele cazuri, intervenția chirurgicală pentru îndepărtarea tumorii este primul pas, urmată de un tratament medicamentos. În alte cazuri, intervenția chirurgicală nu este posibilă imediat și poate fi nevoie mai întâi de radioterapie sau chimioterapie pentru a reduce dimensiunea tumorii. Dar este posibil să nu fie posibilă nicio operație sau să nu fie necesară o intervenție chirurgicală.

Să nu o îndulcim: deoarece cancerul este o boală agresivă și distructivă, terapiile utilizate nu sunt subtile. Din păcate, pe lângă faptul că ucid tumora, ele ucid și alte lucruri, cu consecințe.

Ce ucide celulele canceroase? 

Pe lângă intervenția chirurgicală, sunt luate în considerare, de obicei, următoarele opțiuni de tratament:

  • Terapii biologice țintite: în ultimii ani, terapiile țintite împotriva cancerului au făcut un progres uriaș în tratamentul cancerului, care, spre deosebire de metodele convenționale, vizează o țintă moleculară specifică pentru a preveni diviziunea celulelor canceroase și creșterea tumorii. Acestea pot obține rezultate remarcabile pentru anumite tipuri de cancer, dar, din păcate, nu reprezintă încă o opțiune pentru toate cazurile.
  • Radioterapia: utilizată pentru a distruge cancerul sau pentru a controla creșterea tumorii. Este cele mai eficient atunci când cancerul este limitat la un singur loc. Radioterapia inhibă diviziunea celulară prin deteriorarea ADN-ului, dar afectează nu numai celulele tumorale, ci și pe cele sănătoase - acesta este dezavantajul, deși în prezent este posibil să se reducă la minimum distrugerea celulelor sănătoase din jurul tumorii.
  • Chimioterapia: în practică, chimioterapia înseamnă tratarea pacientului cu toxine celulare care ucid celulele canceroase, dar cel puțin le împiedică să se înmulțească. Majoritatea otrăvurilor celulare vizează în mod special celulele cu creștere rapidă, cum ar fi celulele canceroase. Cu toate acestea, există și alte celule care au proprietăți similare, motiv pentru care chimioterapia are efecte secundare grave care îi conferă o reputație proastă.

 Pe lângă toate acestea, bineînțeles, mai există și tot ceea ce încearcă să facă pacienții pentru a se face bine. Printre acestea se numără schimbările în stilul de viață și tratamentele alternative pentru cancer pentru a susține tratamentul prescris de medic. Unul dintre acestea este consumul de ginsenozidă Rg3, deoarece cercetările coreene au arătat că pacienții cu cancer care iau ginsenozidă Rg3 alături de tratamentele convenționale pot avea rate de supraviețuire semnificativ mai bune pentru anumite tipuri de cancer.

Refacerea organismului dupa chimioterapie

Chimioterapia este un proces extrem de solicitant pentru organism, afectând mai multe sisteme și provocând efecte secundare precum oboseala, slăbirea sistemului imunitar și probleme digestive. Refacerea organismului după chimioterapie este esențială pentru a întări corpul și a ajuta la regenerarea celulelor sănătoase. În această perioadă, metodele naturale, cum ar fi ginsengul roșu coreean și ginsenosidul Rg3, pot sprijini refacerea, contribuind la întărirea sistemului imunitar și la refacerea nivelului de energie. Componentele active din ginseng pot susține capacitatea de apărare a celulelor și bunăstarea fizică și psihică generală. Extractele de ginseng roșu coreean pot sprijini procesul de recuperare, ajutând organismul să se refacă mai bine după efectele chimioterapiei și oferind compuși care pot întări sistemul imunitar

Cum pot nivelurile ridicate de ginsenozidă rg3 ajuta pacienții cu cancer? Recuperarea după chimioterapie

Este important să subliniem faptul că consumul de ginseng nu este un substitut pentru radioterapie sau chimioterapie, ci mai degrabă un supliment la acestea.

Refacerea organismului dupa chimioterapie

Cercetările efectuate în Coreea au produs următoarele rezultate:

  • Ginsenozidul Rg3 poate inhiba recidiva tumorală și răspândirea la alte organe după îndepărtarea chirurgicală și după radioterapie.
  • Rg3 ginsenozidul poate spori efectele radioterapiei, reducând efectele secundare ale acesteia.
  • Poate reduce rezistența organismului la tratament
  • să întărească sistemul imunitar
  • Îmbunătățește pofta de mâncare și starea generală a pacienților, ameliorează durerea.
Rg3 ginsenoside

Cercetări privind utilizarea ginsenozidei Rg3 la pacienții cu cancer:

  • Un studiu din 2007[1] a analizat 71 de pacienți cu cancer de stomac, dintre care 33 au primit un tratament standard, dar 38 au primit și ginsenozidă Rg3. În timp ce supraviețuirea medie a primului grup a fost de 25 de luni, supraviețuirea medie a grupului care a primit și Rg3 a fost de aproximativ 40 de luni.
  • Un studiu[2] din 2009 a investigat efectul ginsenozidei Rg3 la pacienții cu cancer esofagian. 30 din 60 de pacienți au primit Rg3, iar 30 nu. Rata de supraviețuire la 1 an pentru grupul care a primit și ginsenozidul Rg3 a fost de 66,7%, față de 36,7% pentru grupul care nu a primit Rg3.
  • Iar un studiu din 2006[3] a constatat că au existat rezultate bune și în cazul persoanelor cu cancer pulmonar. La un total de 115 pacienți, s-a constatat că supraviețuirea medie a grupului care a primit ginsenosid Rg3 cu tratament convențional a fost de 15,8 luni, față de 9,7 luni pentru cei care nu au primit ginsenosid.

Studiile arată că 20 mg de ginsenozidă Rg3 pe zi pot fi eficiente în vindecarea cancerului atunci când sunt utilizate împreună cu terapii medicale adecvate.

Rg3 ginsenoside împotriva efectelor secundare ale chimioterapiei

Din păcate, așa cum am menționat mai sus, radioterapia și chimioterapia pot avea efecte secundare grave, deoarece sunt tratamente foarte agresive. Celulele din măduva osoasă, celulele din membranele mucoase ale tractului digestiv, celulele germinale, foliculii de păr și foliculii de păr se comportă într-un mod similar cu celulele canceroase, adică se înmulțesc rapid și continuu. Ca urmare, aceste celule sunt și ele atacate de terapiile în cauză, iar organele pe care le formează vor fi zonele în care efectele secundare se vor resimți cele mai mult.

Fără a dori să fiu exhaustiv, iată câteva dintre lucrurile pe care le experimentează persoanele aflate în tratament:

  • greață, vărsături,
  • gură uscată,
  • probleme de percepție a gustului,
  • pierderea poftei de mâncare,
  • diaree,
  • slăbiciune generală,
  • căderea părului,
  • anemie,
  • sensibilitate crescută la infecții

Ginsenozidul Rg3 poate ajuta la reducerea efectelor secundare ale terapiei, deoarece are un efect pozitiv asupra digestiei, concentrării, are un efect stimulativ și, de asemenea, susține sistemul imunitar, care ajută la apărarea organismului împotriva infecțiilor.

Putem completa terapiile

Știința medicală caută în mod constant un leac pentru cancer și există rezultate foarte promițătoare în anumite domenii, dar, din păcate, nu avem încă cheia. Prin urmare, este important ca, pe lângă administrarea tratamentelor prescrise de medici și respectarea instrucțiunilor acestora, să fim deschiși și la opțiunile naturale.

Din păcate, nu putem afirma că ginsengul vindecă cancerul. Dar există unele cercetări care arată că acesta poate susține eficacitatea terapiilor medicale pentru anumite tipuri și poate contribui la atenuarea efectelor secundare, oferind un scut suplimentar pentru sistemul imunitar și ajutând organismul să rămână puternic. De asemenea, poate accelera procesul de vindecare prin susținerea eficientă a organismului.

Pentru cine și când este recomandat Royal Rg 300?

✔ După chimioterapie sau radioterapie pentru o recuperare mai rapidă
✔ Pentru organismul grav slăbit pentru stimularea imediată a energiei, creșterea rezistenței, întărirea sistemului imunitar, circulația sângelui și suportul cardiovascular

*Desigur, rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

Ingredient activ: 50mg/g Rg3 ginsenozidă Rg3 per plic.

Pentru mai multe informații și pentru a comanda, dați click aici!

Royal Rg3 300 - Ginseng Roșu Coreean Fermentat Cu Enzime