Ginseng Coreean Premium

„Ginsengul nu face miracole, ci duce la îndeplinire realitatea”

Conținut

Interviu cu Dr. Tamás Sebestyén – psiholog, jurist, mediator

Cum v-ați întâlnit cu planta medicinală ginseng pentru prima dată?

  • Pe vremea tinereții mele se găsea rădăcină ginseng, care se punea la înmuiat, eu deja atunci am încercat-o, era eficient. Inconvenientul era prepararea foarte complicată și consumatoare de timp. Deja atunci am observat, că este o plantă medicinală foarte eficientă.

Mai târziu de ce ați început să folosiți din nou ginsengul?

  • Am început din nou, fiindcă din tinerețe făceam foarte multe feluri de munci solicitante intelectual și fizic. În același timp făceam consultații, țineam prelegeri, predam la liceu și la facultate. Aproape zilnic onoram invitații la programe de televiziune și radio, ca expert. Aveam o viață foarte stresantă, care după un timp a dus la suprasolicitarea inimii.

    Ca urmare, acum câțiva ani am fost operat, mi s-a implantat un stent în artera coronariană.

    Pentru o vindecare grabnică după operație am început să folosesc ginseng din nou, și din cele mult feluri de extracte de ginseng acesta și-a dovedit cel mai mult eficiența, a avut un efect mult mai rapid și intensiv, decât mă așteptam. Acest extract mi-a multiplicat foarte repede atât forța fizică, cât și cea intelectuală.

Ca psiholog, cum vedeți oamenii, societatea noastră?

  • Pentru o societate sănătoasă este nevoie de oameni sănătoși. Sunt cazuri, când este nevoie doar de un „ajutor” mărunt. Dacă altfel nu se poate, atunci economisind prețul unui spriț, sau al unei cine, și mai bine aleg o substanță naturală în locul acestora. Nici dacă avem foarte mult de lucru, și suntem în goană continuă, nu ne va cuprinde oboseala de iarnă, nici epuizarea de vară, ci viața va putea decurge în mod normal, putem fi atenți la noi înșine și unii la alții, putem trăi momentele.

Ce efecte ale ginsengului pot fi simțite?

  • Ginsengul menține sau reface sănătatea, și o face durabilă. Este un rezultat uriaș și o experiență proprie, că poate prelungi munca intensivă de 4-6 ore la 8-12 ore, deci putem munci mult mai eficient atât fizic, cât și intelectual, deoarece fortifică sistemul nervos.
    Merită însă nu doar să ne vindecăm, ci să și sprijinim organismul sănătos – care în anumite cazuri este extenuat la maxim –, astfel nu se va îmbolnăvi. Este mult mai plăcut să ne păstrăm sănătatea, decât să ne vindecăm dintr-o boală. Dacă însă totuși ne îmbolnăvim, sau după operație, stare slăbită, pe cât posibil recomand să folosiți neapărat ginseng, care își va face efectul ca fortifiant, și treptat ne vom reface starea de sănătate.

„Ginsengul nu face miracole, ci duce la îndeplinire realitatea”

Ce experiențe au avut alții?

„Folosesc Ginsengul Coreean Premium din septembrie anul trecut . M-a ajutat foarte mult în vindecarea fracturii osoase, și pe lângă aceasta am devenit mai echilibrată, mai energică.” Éva T-K.


„Mai demult am avut o operație la mână, și acest extract a fost unul dintre acele suplimente alimentare, care după intervenție m-au îndreptat spre vindecare. Mulțumesc!” Máté Sz.

Ce părere aveți despre efectul ginsengului de mărire a virilității?

  • Multă lume înțelege greșit efectul de mărire a virilității al ginsengului, motiv pentru care este important să clarificăm și să conștientizăm acest aspect pentru toată lumea. Potența nu este de ajuns, dacă nu există dorință. Ginsengul doar atunci are efect benefic asupra sexualității – va deveni mai bună datorită extractului de ginseng – dacă are motiv, atât la femei, cât și la bărbați. Dacă de exemplu avem în fața noastră o persoană, față de care nu ne simțim atrași de loc, atunci degeaba folosim ginseng, nu ne va ajuta. Un obișnuit sănătos începe să funcționeze datorită unui stimul, iar ginsengul ajută la îndeplinirea stimulului sexual, îmbunătățind performanța sexuală. Acesta nu este produsul, care oferă o soluție rapidă. Deci degeaba îl înghițim și așteptăm efectul după o oră. Însă nici efecte secundare nu va avea.

Ce efect are ginsengul asupra somnului?

  • Mulțumită telefoanelor mai noi și a ceasurilor smart avem deja posibilitatea de a studia diagramele noastre de somn. Și eu l-am testat, somnul profund s-a ameliorat în mod pronunțat de la ginseng, putem dormi mai mult și mai adânc. Fiind oameni, viața noastră este influențată de numeroși factori, deci acesta nu va fi așa fiecare noapte. Nimeni nu se poate aștepta să aibă un somn adânc și bun, dacă are niște probleme, care nu-l lasă să doarmă, de exemplu este dezamăgit, are probleme la locul de muncă sau în familie, care îi apasă sufletul. Dar ne ajută să depășim mai ușor problemele.

Dumneavoastră cum folosiți Ginsengul Coreean Premium?

  • Îl înghit înainte de masa de prânz, gustul amar pe mine nu mă deranjează, îl iau ca atare. Iar efectul îl simt toată ziua, până seara târziu, și astfel pot face față mai bine sarcinilor atât fizic, cât și intelectual. Adesea mă culc noaptea la ora 1, fiindcă și seara târziu sunt activ.

Mulți caută o substanță miraculoasă, și așteaptă un miracol de la anumite produse. Ce credeți despre aceste lucruri?

  • Aș vrea să accentuez faptul, că ginsengul nu face miracole, ci duce la îndeplinire realitatea. Miracolele trebuie căutate altundeva, de exemplu în locuri sfinte, cu puteri miraculoase. Este deci important, să nu încercăm și să nu începem să folosim extractul de ginseng ca un substituent pentru altceva. De asemenea trebuie să menționez, că nu este totuna ce fel de calitate alegem. Eu recomand doar și exclusiv un produs preparat din ginseng de calitate superioară, cu care se pot obține rezultate adevărate.

Optați și Dumneavoastră pentru calitatea Premium, și trăiți realitatea, clic aici!

 

Ginseng Coreean Premium - Produse