„Se vinde la prețul aurului...dar și valoarea lui este la fel”

„Se vinde la prețul aurului...dar și valoarea lui este la fel”

„Se vinde la prețul aurului...dar și valoarea lui este la fel”– citez un client fidel și mulțumit de-al nostru. În numeroase domenii ale vieții chibzuim, dacă are rost să alegem o soluție mai ieftină, sau merită să optăm pentru una mai scumpă, de calitate.

Se poate întâmpla să obținem o calitate asemănătoare la un preț mai avantajos (de ex. în cazul unor alimente, băuturi), însă dacă este vorba despre sănătatea noastră, merită să verificăm foarte temeinic originea, compoziția, fabricația produsului.

„Se vinde la prețul aurului...dar și valoarea lui este la fel”Acum vă economisim destul de multe ore, și vă oferim un sumar al experiențelor noastre. Am cercetat produsele ginseng, care se găsesc în magazine și webshopuri. În multe cazuri nu se specifică locul de origine al rădăcinei ginseng, vârsta rădăcinei ginseng, adică durata de timp cât a fost rădăcina ginseng în pământ (da, aceasta este deosebit de importantă înainte să cumpărăm un produs ginseng), iar cantitatea substanței active a fost specificată în miligrame – ceea ce este la fel, ca și când în cazul unui supliment de alimentar s-ar preciza câte picături de zeamă de lămâie, în loc să fie specificată conținutul acestuia de vitamina C. Ne putem feri de foarte multe decepții, dacă suntem atenți la aceste lucruri!

Produsele ginseng coreean premium trec proba timpului, întrucât plantele recoltate pot fi exclusiv exemplare de 6 ani, deci timp de 6 ani se lucrează pentru a crește rădăcini ginseng de calitate premium, pentru a Vă putea oferi ceea ce este cel mai bun. Recolta se adună toamna, deci ginseng de calitate superioară poate fi recoltat doar o dată în 8 ani. În cei doi ani intercalați solul este lăsat în repaus, care în cazul terenurilor agrare respective înseamnă de obicei cultivarea orezului.

„Se vinde la prețul aurului...dar și valoarea lui este la fel”Calitatea superioară este în mod firesc mai scumpă. Însă dacă împărțim prețul produsului pe zile, ne dăm seama, că sănătatea noastră merită acei câțiva lei.


Gândiți-vă, de câte ori ați cumpărat produse ieftine, aparent bune, care în scurt timp au ajuns în lada de gunoi, sau ale căror utilitate nici pe de parte nu a fost cea așteptată, deci s-au dovedit a fi fără rezultat. Din această persepctivă care soluție este cea scumpă?

Optați și Dumneavoastră pentru calitatea Premium, clic aici!

 

Ginseng Coreean Premium - Produse