Vă întrebați de cât de mult ginseng aveți nevoie?

Vă întrebați de cât de mult ginseng aveți nevoie?

Știm că nu este ușor să navighezi printre diferitele preparate de ginseng și este adesea dificil să te decizi care să le iei, cum să începi sau când să iei o pauză. Nu vă faceți griji, suntem aici pentru a vă ajuta!

Știm din feedback-ul primit că mulți dintre voi sunt interesați de ginseng și doresc să știe de cât ginseng au nevoie pentru a obține tot ce e mai bun din viața de zi cu zi.

Vă întrebați de cât de mult ginseng aveți nevoie?

NU EXISTĂ DOI OAMENI LA FEL

Deși oamenilor le place să gândească în stereotipuri, deoarece le este mai ușor să înțeleagă lumea, este important să ne amintim că nu există două persoane la fel atunci când vine vorba de consumul de ginseng. Astfel, chiar dacă două persoane au aceiași parametri (vârstă, sex, tip de corp, stil de viață etc.), este aproape imposibil ca acestea să experimenteze exact aceleași efecte ale ginsengului. Corpul uman este mult mai complex decât atât. De asemenea, aceeași persoană poate avea zile mai bune și zile mai proaste și, ca urmare, ginsengul nu are aceleași efecte.

▶ Dacă aveți de gând să luați ginseng pentru prima dată

 Întotdeauna porniți de la starea dumneavoastră de sănătate din acest moment.

1. Utilizare generală

  • sunteți în mare parte în regulă,
  • vă puteți îndeplini sarcinile zilnice,
  • dar doriți să vă susțineți sistemul imunitar,
  • doriți să fiți mai în formă și mai proaspăt,
  • doriți să vă mențineți circulația
  • și să preveniți orice deteriorare,

 atunci vă recomandăm mai întâi Extract de Ginseng Coreean Roșu Fermentat cu Enzime 90g (click aici). Datorită tehnologiei enzimatice, vă puteți aștepta la o absorbție excelentă și, cum este un extract lichid și gros, puteți începe cu ușurință cu până la o jumătate de linguriță pentru prima utilizare (doza zilnică recomandată este de 1 linguriță metalică de 10mg/g de ingredient activ ginsenosidic). Urmărind reacția organismului, puteți crește doza după 2-3 săptămâni, dacă este necesar.

Dacă nu doriți să simțiți gustul puternic al ginsengului, dar doriți să luați ginseng cu o absorbție excelentă, Ginseng Hongsam Saponin Capsule Plus+ Extra Strong (click aici) este pentru dumneavoastră. În primele 2-3 săptămâni, luați 1 capsulă pe zi, dimineața (15mg/g ingredient activ ginsenosid), crescând doza la nevoie.

Dacă doriți să încercați pentru prima dată un produs fabricat din ginseng coreean de 6 ani, care este inferior celor 2 produse de mai sus, vă recomandăm Ceai Ginseng, (click aici)! Ceai de Ginseng pot fi preparate la cald sau la rece, datorită formei lor granulare.

O opțiune mai blândă, pentru început, ar putea fi Pulbere de Ginseng Coreean Roșu (click aici), obținută prin măcinarea fină a rădăcinii de 6 ani, care este mai puțin concentrată decât extractele. Se recomandă să fie consumată amestecată în apă, ceai sau suc.
 
Potrivit experților, trebuie să luați ginseng timp de cel puțin 30 de zile pentru a simți vreun efect. Dar anii de experiență au arătat că, după 1-2 săptămâni, oamenii raportează de obicei că se simt mai în formă, cu un început mai ușor dimineața și mai puțină sau deloc oboseală la sfârșitul după-amiezii. Alte beneficii se simt după 3-4 săptămâni sau mai mult.
 
2. Aveți nevoie de ajutor suplimentar, dacă
  • vă aflați într-o stare de slăbiciune suplimentară;
  • sunteți foarte obosit și ați fost obosit mult timp;
  • vă puteți ridica cu greu din pat;
  • sunteți pe punctul de a fi supus la chimioterapie/radioterapie,
  • sau vă aflați în perioada de recuperare după o operație.


Royal Rg3 300 - Ginseng Roșu Coreean Fermentat Cu Enzimevă recomandăm produsul Royal Rg3 (click aici). Acesta este un produs extrem de puternic, cu un ingredient activ foarte mare (50mg/g de ginsenozidă), așa că, indiferent dacă sunteți la prima utilizare de ginseng sau un utilizator de lungă durată, ar trebui să vă creșteți doza zilnică treptat. Nu luați tot plicul în dimineața primei zile, ci, de exemplu, un sfert sau jumătate, în funcție de cât de mult sprijin are nevoie organismul dumneavoastră. Urmărind răspunsul organismului dumneavoastră, puteți crește doza după câteva zile sau 1 săptămână, dacă este necesar.

▶ Dacă ați luat ginseng coreean sau îl luați în continuare

Conform experienței noastre personale, dacă luați ginseng în mod continuu, merită să schimbați produsele. Diversele ingrediente active de ginsenozide se găsesc în proporții diferite în preparatele noastre, motiv pentru care pot afecta organismul în mod diferit. După cum am scris despre asta înainte, cercetătorii cunosc aproximativ 40 de tipuri de ginsenozide, iar acestea pot rezolva diferite probleme.

Și dacă descoperi că ginseng-ul nu te afectează la fel de mult ca înainte, s-ar putea să treci printr-o perioadă foarte dificilă și, prin urmare, merită să crești doza zilnică. Și dacă nici asta nu ajută, atunci s-ar putea să se fi dezvoltat toleranța (organismul nu mai reacționează la administrarea de ginseng). În acest caz, se recomandă să faceți o pauză de cel puțin 1-2 săptămâni. După aceea, puteți continua să consumați ginseng.

Să ne uităm la produsele de ginseng coreean, dați clic aici!